Choď na obsah Choď na menu
 



Obrázok

 

 

 

Hotel pre psy vznikol úplne náhodou. Pred niekoľkými rokmi ma o pomoc pri strážení psíka počas dovolenky poprosila kamarátka. Jej psík bol bytový a všetky hotely ponúkali iba kotercové ustajnenie. Pre psíka zvyknutého na pohodlie gauča a neustály kontakt s majiteľom, by dvojtýždňové ustajnenie v kotci neprinieslo nič dobré hlavne po psychickej stránke. A tak sa Aibo stal prvým oficiálnym hotelovým rekreantom...

 

 

 

 

 

Čo hotel pre psíky klientom ponúka: 

 

• ubytovanie Vášho miláčika počas dovoleniek, služobných ciest alebo počas dlhej pracovnej doby v domácom prostredí rodinného domu. Celodenný a celonočný dohľad nad psíkmi. 

 

prídavky k strave podľa potrieb psíka (kvalitné pamlsky, varené mäso)

 

• v prípade nekonfliktných psíkov celodenný pobyt s ľuďmi a medzi ostatnými psíkmi. V prípade neznášanlivých psíkov individuálny prístup.

 

 VIP ubytovanie pre absolútnych psích miláčikov, pre psíky staré, choré, či neznášanlivé

 

• vychádzky podľa potrieb psíka

 

• počas príjemného počasia voľný pohyb na veľkej záhrade, kde sa psíky hrajú a venujú leňošeniu na slniečku. Samostatné výbehy zaručujú komfort aj pre menej znášanlivé, staršie či choré psíky.

 

• pre vonkajšie psíky veľké murované kotce (na nočné ubytovanie) počas dňa sú psíky voľne.

 

• doplnkové služby: strihanie a úprava psíkov, návšteva veterinárneho lekára, rozvoz psíkov

 

 

Predtým ako psíka do hotela prinesiete si vezmite očkovací preukaz  s platným očkovaním a odčervením (nevakcinujte ani neodčervujte psíka tesne pred nástupom na pobyt, ideálne doba je minimálne týždeň vopred), obojok s identifikačným štítkom, vodítko a niečo z domu čo mu bude pripomínať Vás. Nezabudnite na stravu (buď nabalíčkovanú po jednotlivých porciách, alebo s odmerkou) a prípadné lieky. V letnom období je vhodné psíka ošetriť voči vonkajším parazitom. 

 

Nezabudnite vypísať prvú stranu očkovacieho preukazu. Uveďte tam aj telefónne číslo na osobu, ktorej sa bude dať vždy dovolať (pokiaľ odchádzate do zahraničia a nebude možné Vás kontaktovať uveďte číslo rodinného príslušníka, alebo známeho)

 

VIP ubytovanie:

Ponuka ubytovania psíka v samostatnej izbe, bez kontaktu s inými psíkmi, samostatným venčením podľa potrieb psíka  a neustálym kontaktom s luďmi.

Toto ubytovanie je určené hlavne pre absolútnych psích miláčikov, ktorí sú zvyknutí na celodennú pozornosť,  psíkov bojazlivých, nesamostatných, neznášanlivých, starých, chorých alebo v rekonvalescencii. Psík nesmie byť agresívny na ľudí a deti.

 

VETERINÁRNA STAROSTLIVOSŤ

 

V prípade potreby je samozrejme zabezpečená 24 hodinová veterinárna starostlivosť. Ak zhodnotíme stav Vášho psíka tak, že je potrebné veterinárne ošetrenie, budeme Vás ihneď kontaktovať a informovať o jeho stave, aby ste dopredu vedeli a odsúhlasili takéto ošetrenie. Po návrate a prebratí si psíka, je potrebné veterinárne ošetrenie preplatiť.