Choď na obsah Choď na menu
 


Referencie

Okrem výbornej starostlivosti, sme dostali aj pár skvelých tipov na ľahsie ovládanie nášho psieho puberťáka. Ďakujeme a tešíme sa na ďalšie stretnutie.   Robo M.

 

Dakujeme za starostlivost o Tima. Vzdy ked je u Vas,vieme,ze mozeme byt kludni a uzivat si dovolenku. Ze je o neho postarane po kazdej stranke.    Peter S.

 

Jezdíme do hotelu až z Brna, protože je to nejlepší hotel, kterí sme našli a naši pesani jsou maximalne spokojeni. Dekujeme.    Marketa a Martin K.

 

Perfektná starostlivosť, náš Max nechcel ísť domov :-) Katka M.

 

Náš psík sa po niekoľkých ubytovaniach prestal báť velkých psov a prestal na nich útočiť. Do hotela chodí veľmi rád, už v aute šteká a nevie sa dočkať. Odporúčame.  Zuzana Š.

 

Chodíme do hotela už niekoľko rokov a vždy sa môžeme spoľahnúť na skvelú starostlivosť. Lukáš C.

 

Pani Eliška nám veľmi pomohla. Náša jazvečícka Beka útočila a štekala na malé deti, nemohli sme s ňou v kľude ani vyjsť von. Pani Eliška a jej synček z nej urobili psíka, ktorý sa v kľude nechá od detičiek pohladkať a vezme si maškrtku. Od vtedy chodime do hotela, budú to takmer 4 roky. Ďakujeme.  Katarína a Milan F.

 

konecne mozeme spokojne odist na dovolenku. Marek K.

 

Dakujeme za skvelu opateru a za trpezlivost s nasimi neutichajucimi telefonatmi. urcite sa vratime. Miriam S.

 

Luxusný hotelík, chodíme pravidelne a Jessica je na nás vždy urazená, že sme ju vzali domov :-) :-) :-) Kaja N.

 

Mám psa veľkého plemena, ktorý nemá rád ľudí. V ostatných hoteloch ho odmietli zo strachu ubytovat. Tu je maximálne spokojný, majiteľku miluje, ked prídeme ide ju od radosti zvalit na zem. Dokonca ho berie aj na vychádzky, napriek tomu, ze je ťažší ako ona :-) Skvelý prístup a skvelá schopnosť rozumieť psom a dohodnúť sa s nimi. Odporúčam všetkým. Richard K.

 

Majiteľka je fantastická, po chybnej diagnostike veterinára zachránila nášmu maltezákovi Damianovi život. Nebyť jej, už by s nami nebol. Ďakujeme pani Eliška, že ste nás "donútili" navštíviť iného veterinára. Prišli sme za 5 minút 12. Anna K.

 

Bekka spokojná a vylietaná ako vždy. Tešíme sa nabudúce :-) Ondrej L.

 

Prvy krat sme priniesli psika k Eliške na odporucanie znamej a hotel nesklamal. Este nam psika aj krasne ostrihala a poradila s upravou srsti. odvtedy chodime na strih, aj do hotela pravidelne. Zuzka D.

 

nas bitkar Sam bol navolno pusteny s ostatnymi psami. skoro sme odpadli. a to len po 10tich dnoch pobytu. v hoteli sa asi deju zazraky :-) Majka a Lubo P.

 

Asi sa u vas ubytujem aj ja. Pesani na gauci, kazdy den varena strava, vychadzka aj poskrabkanie na brusku. Asi chcem byt moj pes a chodit cez dovolenku k vam :-) Andrej V.